بهترین زمان برای ورود به بازار آموزش فروشندگی مدرس فروشندگی معلم فروشندگی استاد فروشندگی
بهترین زمان برای ورود به بازار
در بازاریابی و فروش به بازار سه نکته مهم و قابلبررسی برای وارد شدن به هر کسبوکاری به ترتیب سرمایه (مهمترین مورد)، نیاز (بررسی وجود تقاضا در بازار) و سومین نکته مهم زمان ورود به بازار است که البته بسیاری از کسبوکارها اغلب از آن غافل میمانند، بطوریکه یا اصلاً به آن توجهی نمیکنند یا خیلی به نظرشان مهم نبوده و راحت از کنار آن رد میشوند.
یک تقسیمبندی کلی از استراتژیهای زمان ورود به بازار شامل موارد زیر میشود:
وارد شوندگان اولیه
شرکتی که اولین قدم رقابتی برای ورود به بازار یک کسبوکار برای فعالیت در یک محدود جغرافیایی یا عرضه محصول و خدمت خودش به متقاضیان اولیه را برداشته است در این دسته قرار میگیرد. مزایای حاصل از این حرکت برای این قبیل شرکتها مزیت وارد شوندگان اولیه نامیده میشود که بر اساس آن شرکت قادر به کسب حاشیه سود بالاتر از درآمد خودش و همچنین کسب وفاداری مشتری در بازه زمانی کوتاهیتر است، اما همیشه ریسک بالاتری از جانب فنآوریهای جدید و بازار جدید متوجه وی می باشد.
بهزاد حسین عباسی
مدرس اصول و فنون مذاکره
معلم اصول و فنون مذاکره
استاد اصول و فنون مذاکره
سخنران اصول و فنون مذاکرات تجاری و مدیریت مدرس مدیریت استاد مدیریت ارتباط با مشتری
مدرس بازاریابی
معلم بازاریابی
مدرس فروش برندینگ مدرس اصول و فنون مذاکره زبان بدن
مدرس مدیریت ارتباط با مشتری
هماهنگی جهت برگزاری سمینارهای سازمانی
مدیر برنامه ها جواد حسنی
09372202257
9197685104
behzadabbasi.ir
distance-learning-and-scale-rod-rizzi-monash-university
وارد شوندگان ثانویه
شرکتی که نسبت به رفتار وارد شوندگان اولیه از طریق تقلید یا بهکارگیری همان استراتژیها جهت ورود به بازار با شناخت بیشتر درنتیجه موفقیتها و شکستهای شرکتی که زودتر واردشده عکسالعمل نشان میدهد، وارد شونده ثانویه نامیده میشود. این دسته از شرکتها با تمرکز بر حوزه تحقیق و توسعه و درس و عبرت گرفتن از نکات فنی که موجب شکست یا ضرر برای وارد شونده اولیه بوده شرایط کم ریسک و مطمئنتری برای خود فراهم میآورند. نکته منفی در این رابطه این است که شرکت بهاصطلاح وارد شونده ثانویه به مدتزمان بیشتری برای کسب وفاداری مشتری نیاز دارد که به آن تأثیر منحنی یادگیری هم گفته میشود که در آن شرکتهای وارده شونده ثانویه از تجربههای بهدستآمده توسط حرکت وارده شونده اولیه موارد و نکاتی را یاد میگیرند و همچنین دانش بیشتری از انتظارات مشتری دارند. به این جنبه از کار هم مزیت وارد شونده ثانویه گفته میشود.